bcefde_7525d5e4f51646018e8e99b665f9c583~mv2.jpg
 

BEHANDLINGSMENY


ANSIKTSBEHANDLING / FACIALS

SkinBy erbjuder flera olika ansiktsbehandlingar. De klassiska ansiktsbehandlingarna rekommenderas som en start för dig som vill ha en renare och friskare hud. Alla ansiktsbehandlingar specialanpassas efter just dina önskemål och behov. SkinBy erbjuder även flera apparaturbehandlingar inom den senaste tekniken. Fråga gärna vilken behandling som passar just dig!


 KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

De klassiska ansiktsbehandlingarna rekommenderas som en start för dig som vill ha en renare och friskare hud. Efter en ansiktsbehandling känner du dig ren på djupet, återfuktad och med fin lyster. Behandlingen inleds med rengöring och peeling efter hudtyp, ånga, djuprengöring, ansiktsmassage och mask. Avslutas med anpassade vårdande produkter. Alla ansiktsbehandlingar anpassas efter hudtyp, hudens dagsbehov och dina egna önskemål.

60 min: 850 kr
75 min: 1150 kr
90 min: 1590 kr


DERMALOGICA AGE SMART BEHANDLING

Ansiktsbehandling som ger huden ett lyft och en kraftfull kick av vitaminer och antioxidanter. Behandlar, motverkar och reducerar tecken på förtida hudåldrande som pigmenteringar, linjer, rynkor och nedsatt lyster. I behandlingen ingår rengöring, Aha-peeling, ånga, djuprengöring, massage, mask och avslutande Age smart produkter.

Agesmart 30 min: 590 kr ( ej djuprengöring)
Agesmart 60 min: 950 kr


TEENAGE BEHANDLING (13–18 ÅR)

Ansiktsbehandling anpassad till den unga huden. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, mask och vårdande produkter.

50 min: 590 kr


NATURA BISSÉ – THE CITRUS ESSENCE revitaliserar, stimulerar och ger fasthet

Kraftfull antioxidant behandling som återskapar och reparerar en solskadad hud och förhindrar för tidigt åldrande. Vitamin C stimulerar kollagenproduktionen och återger huden sin fasthet.

60 MIN: 1290 KR


NATURA BISSÉ – THE O2 RELAX
renande, lystergivande och balanserande

Denna fantastiska exfolierande och energigivande behandling regenererar cellernas funktioner och huden lämnas perfekt återfuktad. Den revitaliserande kraftfulla effekten av rent syre renar och ljusar upp en trött, glåmig hud som saknar lyster. Huden får en jämn fin hudton och en omedelbar lyster.

60 MIN: 1290 KR


NATURA BISSÉ - THE SKIN COMFOR Lugnar,Skyddar och Stärker

Lugnande ansiktsbehandling särskilt anpassad för känslig hud och rosacea. Det är en anti-inflammatorisk behandling som omedelbart reparerar, balanserar och återställer hudens kondition. Produkterna bygger upp hudens naturliga barriär och skyddar huden mot både inre och yttre påfrestningar.

60 MIN: 1290 KR


NBE 1000 – UPPSTRAMANDE

NBE 1000 är ett exklusivt elektromagnetiskt system med radiofrekvens som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Med hjälp av radiofrekventa vågor stimuleras och öppnas hudens kanaler, vilket gör det möjligt för aktiva substanser att tränga in och arbeta på djupet. En anti-age behandling som stramar upp ansiktskonturen och ger din hud fantastisk lyster! NBE är en skön och avkopplande behandling med synliga resultat på första behandlingen. I behandlingen ingår: Rengöring, peeling, NBE-massage av ansikte & hals med anpassade specialframtagna serum, 100% organisk alg mask samt avslutande produkter.

Behandlingsområden:
•  Hudföryngring och lyft
•  Rynkor och linjer
•  Rosacea och rodnad
•  Acne
•  Lymfdränage (avlägsnar vätska och slaggprodukter under huden)
•  Mörka ringar och påsar under ögonen
•  Dubbelhaka
•  Mungipor
•  Ögonlock

NBE 1000 75 min: 1495 kr NBE 1000 inkl probiotika anpull: 1595 KR
NBE 1000 special age 90 min: 1695 kr


NBE DEEP SKIN – UTSLÄTANDE

Deep Skin består av tre behandlingar i en, som kombineras med högteknologiska produkter. Detta ger en slätare hudstuktur med ökad lyster. Deep Skin inleds med en djuprengörande, microexfolierande slipning av hudens översta hornlager. Döda hudceller avlägsnas mycket effektivt och gör huden mer mottaglig för aktiva substanser. Den följs av en djupgående inslussning av specialframtagna serum. Små microkanaler skapas så att aktiva ingredienser effektivt tränger ner i huden. Resultatet blir en strålande ren hy med fantastisk lyster och jämnare hudstruktur. Behandlingen avslutas med en 100% organsik algmask. Synliga resultat redan från första behandlingen.

Behandlingsområden:
•  Rynkor och fina linjer
•  Couperoser, ytliga kärl
•  Acne
•  Porreducering
•  Pigmenteringar
•  Ärr

NBE Deep Skin 75 min: 1500 kr


DUO DE LUX (DEEP SKIN & NBE 1000)

Duo de lux är en kombinationsbehandling av Deep skin och NBE 1000. Duo de lux är lämplig för dig som vill ha en mycket effektiv behandling med direkt synliga resultat. En riktig askungebehandling.

Duo de lux 120 min: 2500 kr


DERMAPEN4

Den nya generationens Dermapen är här! Dermapen4 har flera nya, unika uppgraderade funktioner och är ännu bättre än sin föregångare. Dermapen är en avancerad behandlingsteknik och det senaste inom hudföryngring. I en Dermapen4 behandling använder man sig av 16 sterila engångsnålar som skapar upp till 1920 microkanaler per sekund i huden. Microkanalerna gör det möjligt att slussa ner olika aktiva ämnen såsom hyaluronsyra, B5 vitamin, antioxidanter och anti-inflammatoriska ingredienser djupt ner i huden. Munstycket flyttas över hudens yta och skapar en kontrollerad skada i huden som påbörjar en naturlig läkningsprocess och stimulerar till nyproduktion av naturligt kollagen. Hudens struktur förbättras och föryngras, fina linjer, rynkor och stora porer reduceras. Behandlingen är även effektiv på ärr och pigmenteringar. I behandlingen ingår: Rengöring, peeling, Dermapen-behandling och specialmask.

Behandlingsområden:
• Hudföryngring, fina linjer och rynkor
• Acneärr
• Milier
• Pigmenteringar och solskador
• Stora porer
• Acne
• Rosacea, ytliga blodkärl

Dermapen 60 min: 2300 kr
Dermapen 60 min inkl kemisk peeling: 2600 k


KEMISK PEELING

Att välja en kemisk peeling har många fördelar. Med en blandning av olika AHA- syror som snabbt penetrerar ner i huden sätts en exfolierings process igång. Kemisk peeling avlägsnar det yttersta hudlagret av döda hudceller och ger en fantastisk lyster i huden. Samtidigt som förtjockad hudstruktur, linjer- och rynkor, pigmenteringar, acne och porer reduceras och förminskas. Kemisk peeling ökar hudens spänst och elasticitet. Styrka på peeling anpassas efter hudtyp.

Glycolic peel 30 min: 990 kr
Milk Peel 30 min: 1200 kr


TILLÄGGSBEHANDLINGAR I ANSIKTSBEHANDLING

Ablatior /Hudslipning: 250 kr
Frans- och brynfärgning: 400 kr
Kemisk peeling: 500 kr
C-vitamin peeling med Aha- och Bha-syror: 250 kr


VAXNING/ HAIR REMOVING

Halva ben: 450 kr
Hela ben: 600 kr
Halva ben och bikini: 550 kr

Hela ben och bikini: 750 kr
Bikini eller armhåla: 300 kr

Halva armar: 350 kr
Hela Armar: 450 kr

Överläpp eller haka: 150 kr
Överläpp och haka: 250 kr
Rygg eller bröst: 550 kr


FÄRGNING AV FRANSAR OCH BRYN

Fransfärgning: 300 kr
Brynfärgning: 300 kr
Formning av bryn: 250 kr

Frans- och brynfärgning inkl. brynplock: 450 kr


VÄLKOMMEN!

Alla priser är inklusive moms. Avbokning sker minst 24 timmar innan bokad tid. Utebliven tid debiteras med 50% av den bokade behandlingen.