KÖPVILLKOR

Leverans
Våra normala leveranstider är 1-7 vardagar beroende på valt fraktalternativ. Beställningar lagda på helger skickas tidigast måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ber vi dig kontakta info@skinby.se. Du som konsument har rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening. Om dina varor mot förmodan blir försenade kontaktar vi dig. Som konsument har du skyldighet att undersöka och säkerställa att leveransen stämmer överens med det du har beställt innan du bryter förpackningen på varan eller varorna. Återkom till oss inom 14 dagar om något inte skulle stämma.

Garanti
Skinby är auktoriserad återförsäljare för samtliga varumärken på skinby.se och på våra salonger. Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare. Skinby lämnar inga ytterligare garantier utöver den som har specificerats av tillverkaren.

Priser
De priser som anges i Skinbys Webshop är inklusive moms. Momsen specificeras på din orderbekräftelse. Alla erbjudanden gäller så långt lagret räcker. Utbyte av promotiongåvor kan förekomma. Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser. 

Beställning
När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta info@skinby.se.