JACKS BEAUYTY LINE

JACKS BEAUYTY LINE

0.00

Jacks Beauty Line - Sminkborstarna som har det lilla extra! Jacks Beauty Line har ett sortiment av färgglada, iögonfallande sminkborstar som är lätta att hitta i necessären, är idealiska både att använda hemma eller för professionella makeup-artister när de är på jobb, och hjälper helt enkelt till att göra en tråkig morgon, ljusare och roligare!

Borstarna är gjorda av lokalt, återvunnet trä och har en guldpläterad hylsa. Dess borst är till största delen vegansk, och passar därför även dig med känslig hy. Jacks Beauty Line-borstarna är individuellt handmålade med inspiration av riktiga målarborstar och traditionellt handgjorda i Tyskland, designade av makeup-artisten Miriam Jacks. Dessa sminkborstar skapas i nära samarbete med ''KLIK'' i Berlin som uppmuntrar och stödjer hemlösa barn och ungdomar. Tillsammans med teamet på Jacks Beauty Line är skapas borstarna i workshops. Deltagarna kan tjäna pengar och samtidigt introduceras till strukturer på ett lekfullt, kreativt sätt.

Borstarna handmålas individuellt med akrylfärg, och därför är ingen borste den andre lik - du kan därför köpa samma borste två gånger, men utseendet är inte detsamma!

sold out
Add To Cart