TRANSDERMA A

TRANSDERMA A

1,300.00

Transderma® A är ett nattserum med föryngrande- och lätt exfolierande effekt som hjälper till att avlägsna döda hudceller och på så sätt stimulera cellförnyelsen i huden för förnyad lyster och smidighet. En kraftfull produkt berikad med retinolkomplex och E-vitamin som tillsammans har en reducerande effekt på hudens ålderstecken. Som en ansiktsbehandling hemma i badrumsskåpet! 

Formulan i Transderma® A är otroligt lätt, absorberas snabbt upp av huden och slussar ner retinolen till hudens mer aktivt arbetande lager där den gör mest nytta. Utöver retinol så innehåller serumet även dubbelverkande E-vitamin som dels skyddar både retinol och hud mot oxidativ stress under och efter applicering.

Passar för: Mogen/förtida åldrad hud med t.ex pigmenteringar, linjer & ytliga ärr. Passar alla hudtyper.

Användning: Tvätta ansikte och hals noggrant och låt huden torka helt. Applicera Transderma A, låt produkten tränga in och vänta ca 5 minuter innan andra hudvårdsprodukter (cremer, makeup, solskydd, etc.) används.Transderma A användes lämpligast på kvällen. För bästa resultat kombinera med Transderma C eller Transderma O på dagen under din dagcreme. Transderma A kan användas runt ögonen

Ingredienser: Squalane, Dimethyl Isosorbide, alpha-Tocopherol Acetate, Retinyl Palmitate

Quantity:
LÄGG I KORGEN